HTML

londonconfidential

"You had to choose between war and dishonor, you chose dishonor, you will have war" Churchill www.twitter.com/kadarmatyas www.youtube.com/kadarmatyas

Friss topikok

  • Kaland-Játék-Kockázat: Nem olvastad tovább? :) (2010.11.15. 15:48) Indira Myles: A viharfaló titka
  • Juci.86: Szerintem ez nem igaz, hogy nincs az embereknek ideje 250 oldalas könyvnél hosszabb könyvet elolva... (2010.03.11. 11:02) LA
  • Juci.86: Mit akarsz, legalább volt humora a csajnak. :) (2010.03.03. 00:44) I, Butcher
  • Juci.86: Nem csodálom, hogy nem tudod megjegyezni a rendeléseket. Mert az, hogy itt a koliban a büfésnéni i... (2010.02.18. 14:11) Is it perfect, Matyas?
  • Juci.86: Hát örülök, hogy így látod, én még nem foglaltam biztos állást ez ügyben tekintve a tényeket, de r... (2010.02.17. 23:51) Maxima

Linkblog

Up in the Air

2011.08.23. 23:38 Kadar Matyas

George Clooney Up in the air-jet nezve azt latom, hogy gyakorlatilag o az egyetlen, aki a Hollywood-i nagyagyuk kozul hitelesen el tudja jatszani a mai szurke kisembert (Jennifer Lopez pedig az, aki egyaltalan nem, hogy mind a ket vegletre peldat mondjak).

Ebbe a filmbe teljesen bele tudtam elni magamat, es kikapcsolodtam, nem neztem mint tanulo forgatokonyviro azt, hogy miutan mi kovetkezik, a jelenetek milyen hosszuak, milyen minosegu, mennyisegu informacioval birnak, hogy a jelenetek kezdeten levo "erzelem" hogyan valtozik a jelenet vegere, nem kepzelem el a szineszek szoveget a feher papiron feketevel siman, a kotelezo sablon betuvel, betumerettel legepelve, es azt hogy hanyfelekeppen lehet azt eloadni, es hogy mennyire vagyok megelegedve azzal, ahogy a producerek altal valasztott szinesz melyik megoldast valasztotta, es azt a megoldas milyen minosegben tudta szolgaltatni.

Egyszeruen csak neztem, mint a moziban.

Boldog voltam, hogy nem kovettek el azokat a hibakat, amiket elkovettek hasonlo temaju filmekben (pl Sex and other drugs (Anne Hathaway-el - hihetetlen, hogy utanna kellett keresnem e nev helyesirasanak, de ez valoszinuleg azert van, mert nem bizom benne, hogy el tudja jatszani a 2012 nyarara varhato Batman: The Dark Knight Rises Macskanojet... Az agyam egyszeruen torolte a nevet haha)) 

Mivel a foszereplo egyik varosbol a masikba repul az Egyesult Allamokban, ezert a soron kovetkezo varos nevenek felirat-design-janak kereteben felulrol latjuk az adott helyet (google map-szeruen), amirol rogton a Matador (Pierce Brosnan) jutott eszembe (szoval tetszett) es a kulonbozo szavak elohoztak bennem kulonbozo erzeseket (pl St. Louis - Anita Blake, Milwaukee - Thornton Wilder stb stb)

A kulon erdekesseg az volt, amikor George Clooney munkajaban valtozas all be (probalom nem leloni a poenokat), es fejcsovalva (kisse undorodva) veszi fel a fejere a headset-et, mint az elso lepes a megvaltott munka korulmenyekhez.

A, az uj, 25 eves, orosz, elvalt (egy 4 eves gyerek apja) kollega a Kavezoban hasonlokeppen jart. A Victoria Station kozeleben dolgozott egy kisebb irodahaz belso kavezojaban, es mindenkit elbocsajtottak, aztan kaveautomatakat szereltek fel a vendeglatoegyseg helyere.

De nem baj, mint ahogy mondtam neki a talakozasunk alkalmaval, soha jobb helyet a Foldon nem talal, mintahol velem meg a csoportunk tagjaival dolgozhat. Ez a paradicsom. Haha.

X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kadarmatyas.blog.hu/api/trackback/id/tr643174765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása